Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2015 01:53 - Какво искат жените?
Автор: theperfectwoman Категория: Тя и той   
Прочетен: 1325 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всеки е чувал израза:" Какво искат жените? "Говорело се е много по темата, има статии, вицове... Дори и филм! 
Но въпреки това обществото продължава да търси отговор на този въпрос. 
Чувала съм изрази от рода на :" Жените не знаят какво искат", "Жените си менят мнението през 5 минути... 
Истината е, че жените знаят какво искат и то не е никак сложно, напротив дори е много просто. Докато мозъците ви търсят и измислят пълна дъска със сложна формула, не виждате отговора, който ви удря по челото. 
Жените искат да ги уважават, обичат и ценят! 
Да, толкова е ПРОСТО! 
Не е никак сложно, така че момчета покажете на дамата си, че е обичана, защото обичаната жена е щастлива, а ако жена ви е щастлива, това означава, че и вие ще сте щастлив! 
Пишете й по средата на деня, ей така, за да видите как е. На нея ще й стане приятно, че сте мислил за нея, когато тя не е до вас. 
Купете/ наберете й цвете, без повод, няма значение дали ще е една роза или ще са десет. Малък жест като този е ценен много повече от скъпите подаръци, защото е от сърце! 
Интересувайте се от нея, какво е правила през деня, какви хобита има, какви са плановете й, за какво мечтае. Жените искат да знаят, че не се интересувате само от тялото й, но и от самата нея! Те са повече от красива външност! А по този начин и вие ще я опознаете по - добре, вашето момиче може да притежава необикновена дарба, а вие дори да не подозирате! 
Споделяйте с тях, жените са емоционални същества, те най - добре ще разберат как се чувствате! А тя ще бъде щастлива, че й имате доверие, тя знае колко трудно ви е било да й споделите и това, че сте го направил, значи много за нея. 
Ухажвайте я, по същия начин, по който сте я ухажвали, когато сте се опитвали да я спечелите. Една жена трябва да бъде покорявана всеки ден. Карайте я да се влюбва във вас непрестанно. Ще ви възнагради за усилията, които полагате. Извеждайте я, без значение дали ще е на кино, в скъп ресторант, кафене или просто ще се разхождате някъде. Жените обичат да бъдат показвани, в противен случай би си помислила, че ви е срам от нея! А никоя жена не трябва да се чувства по този начин! Тя е умна, красива, забавна...  Вие сте щастливец, че тя е с вас! 
И не на последно място, не бъдете егоист в леглото! Жените не са чушки за пълнене!! Сексът трябва да доставя удоволствие и на двамата. Отделите й време, правете нещата, които знаете, че ще й харесат. Постарайте се в това да й доставите наслада, не претупвайте! Ако вие съумявате да й доставяте удоволствие, то тя ще ви отвръща със същото, дори и повече! 
Жените са създадени, за да бъдат обичани! 
" Тя е луда, но е вълшебна. Няма лъжа в нейния огън! "- Буковско





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: theperfectwoman
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 17277
Постинги: 7
Коментари: 9
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930